Αίσθηση έχει προκαλέσει στους κύκλους της Euroleague ένα tweet το περιεχόμενο του οποίου συζητιέται ήδη πολύ, καθώς προέρχεται από τον Ελληνοαμερικανό, Μπομπ Βούλγαρη, έναν επαγγελματία παίκτη πόκερ και στοιχήματος.

Και μάλιστα όχι από όποιον και όποιον, αλλά από έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες «τζογαδόρους» στον κόσμο και ένα από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες πόκερ και στοιχήματος ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο από τα πονταρίσματά του και τις συμμετοχές του στα τουρνουά πόκερ να κερδίζει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

Η τακτική του ήταν να στοιχηματίζει βάσει των στατιστικών στοιχείων παικτών, διαιτητών, προπονητών και ομάδων με έναν αλγόριθμο, με τη φήμη του να μεγαλώνει συνεχώς. Μάλιστα έφτασε στο σημείο πριν περίπου τέσσερα χρόνια, με τον όνομα του να έχει γίνει αρκετά γνωστό, να φέρνει τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς να του προσφέρει εργασία και τον χρίζει ως υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας. Από το πόστο αυτό, «έφυγε» το περασμένο καλοκαίρι, οι φήμες λένε λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Πριν από μερικές ώρες, ο Μπομπ Βούλγαρης έγραψε το tweet: «Πόσο κακή επένδυση είναι οι ομάδες μπάσκετ της Euroleague; Ρωτάω για έναν φίλο μου. Μόνο απαντήσεις με γνώση» και συνέχισε με νέο tweet: «Ή σε οποιαδήποτε υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή ομάδα»

Σχετικά άρθρα