Η δέσμευση για δημιουργία νέων αθλητικών χώρων δεν ήταν ούτε μία προεκλογική υπόσχεση, ούτε μία ψηφοθηρική πρόταση, ούτε μία κίνηση εντυπωσιασμού κι αυτό αποδεικνύεται από τώρα.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία των εκλογών για την ΕΟΚ -πολλώ δε μάλλον τα αποτελέσματα αυτών- όμως ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ήδη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα, ώστε άμεσα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του σε περίπτωση που καταφέρει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου έχει υπάρξει μία σειρά επαφών με Δημάρχους, επενδυτές και συλλόγους στους δήμους Π. Φαλήρου, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας.

Ο στόχος είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωση των εκλογών τόσο στους προαναφερθέντες δήμους όσο και σε πολλές ακόμα περιφέρειες όλης της ελληνικής επικράτειας να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φέρουν πνοή αναγέννησης σε όλο το μπασκετικό «οικοδόμημα». «ΤΟ “ΑΥΡΙΟ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα