Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive» και θυμήθηκε την εποχή που συνεργαζόταν με τον κατηγορούμενο πλέον «ψευτογιατρό» όταν ακόμα εκείνος ήταν νεαρός παίκτης στους «ερυθρόλευκους».

«Τον γνωρίζω από 16 χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχε μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως επειδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, σε άλλες ομάδες κτλ, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω να πω τα καλύτερα, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό»

Με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Tlive» και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας έγινε ο εξής διάλογος:
Ερώτηση: Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δικό του;
Απάντηση: Ναι ήταν δική του επιχείρηση.
Ερ: Και εσείς φαντάζομαι κάνατε προπονήσεις εκεί εκείνη την περίοδο;
Απ: Ναι ξεκινώντας ως νέος αθλητής και μετά το χρησιμοποιούσαμε για κάποιες φορές και ως παίκτες του Ολυμπιακού.
Ερ: Ηταν φυσίατρος στον Ολυμπιακό; Ηταν φυσικοθεραπευτής;
Απ: Φυσικοθεραπευτής, σωστά.
Ερ: Φαντάζομαι περιοριζόταν σε αυτά τα καθήοντά του.
Απ: Ναι σας λέω, εγώ αλλά και όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη θα έχει να σας πει τα καλύτερα. Ηταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά.
Ερ: Σήμερα πώς βλέπετε όλη αυτήν την εξέλιξη;
Απ: Δεν θέλω να το κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία.
Ερ: Ποιος ήταν έτσι πιο κοντά του;
Απ: Θυμάμαι τα παιδιά, τους γυμναστές, αλλά δεν ξέρω αν ήταν συναίτεροί του ή αν δεν ήταν συναίτεροι. Εγώ σαν ιδιοκτήτη ήξερα εκείνον.
Ερ: Φαντάζομαι ήταν μεγάλο γυμναστήριο, για να το επιλέξετε και εσείς ή να προπονήστε.
Απ: Οποιον και να ρωτήσετε στο Πασαλιμάνι το ξέρει. Δεν ήταν μεγάλο σε μέγεθος αλλά ήταν πολύ σωστό.

Σχετικά άρθρα