Ο Κώστας Σορώτος δεν άφησε ασχολίαστη τη σημερινή (17/12) συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Ο πολύπειρος προπονητής έκανε λόγο για έλλειψη ενότητας και κοινής προσπάθειας και πώς είναι τόσο τραγικό το να συζητούν για επανέναρξη της Α2 Ανδρών μόνο, γεγονός που δε θέλησε καν να σχολιάσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Κώστας Σορώτος:

«Το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος του μπάσκετ το θέμα της επανέναρξης των πρωταθλημάτων δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του αθλήματος. Καμιά ενότητα, καμία οργανωμένη και κοινή προσπάθεια. Καλά για τους προπονητές δεν το συζητάω. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.

Σήμερα διάβασα με μεγάλη μου έκπληξη ότι στη συνάντηση ΠΣΑΚ και ΕΟΚ συζητήσαν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 μόνο. Είναι τόσο τραγικό που δεν θέλω να το σχολιάσω.

Όλοι τσακώνονται με όλους, όλοι διαφωνούν με όλους. Από εκεί και πέρα αν δεν κάτσουν κάτω σωματεία, παίκτες, προπονητές να τα βάλουν κάτω και να βρουν μια λύση, κοινά αποδεκτή, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Το διαίρει και βασίλευε είναι μια πανάρχαια τακτική. Πραγματική απελπισία».

Σχετικά άρθρα