Ο Φάνης Χριστοδούλου είχε μία άτυχη στιγμή το πρωί της Δευτέρας (12/7) στην Πάρο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής είχε τροχαίο με τη μηχανή του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ έχει σοβαρό τραύμα στον ώμο. Οι γιατροί φοβούνται ότι υπάρχει τραύμα και στον πνευμονοθώρακα.

Στο κυκλαδίτικο νησί αναμένεται να φτάσει ελικόπτερο με γιατρό του ΕΚΑΒ για να εκτιμηθεί η κατάσταση και θα ακολουθήσει η μεταφορά του στην Αθήνα αεροπορικώς.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο protothema.gr άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος του 56χρονου Φάνη Χριστοδούλου, τονίζοντας:

«Έχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Όπως έμαθα, το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 09:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με τη μηχανή. Κάποιον πήγε να αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά, αλλά απ’ ό,τι μου είπαν έχει τις αισθήσεις του. Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού και δεν γνωρίζω περισσότερα. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα, στον περιφερειακό δρόμο. Έβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε κάτι συνέβη μ’ ένα αυτοκίνητο, το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει και έπεσε».

Σχετικά άρθρα