Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως το Περιστέρι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αγωνιστικά.

Ο προπονητής του Περιστερίου τόνισε: «Είναι ένα τουρνουά στη μνήμη ενός ιστορικού παίκτη για τον Σύλλογο και θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο. Από κει και πέρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που ήρθαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και γι’ αυτό τις ευχαριστούμε πολύ.

Αγωνιστικά, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο για την ομάδα του Περιστερίου bwin. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα με δέκα καινούργια πρόσωπα και έξι καινούργια πρόσωπα στο σταφ. Οι ομάδες χτίζονται και θέλουν χρόνο, το ίδιο χρειαζόμαστε κι εμείς. Είμαστε σε καλό δρόμο για την εποχή, για τόσο νέα ομάδα.

Έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Τα παιδιά όμως έχουν τρομερή θέληση, το σημαντικό είναι ότι παίρνουν τις πληροφορίες, έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά για να βελτιωθούνε και αυτό που προσπαθούμε τώρα είναι να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και περισσότερο χρόνο. Δηλαδή, να μην παίξουμε 10-15 λεπτά καλό μπάσκετ, αλλά 20-25».

Σχετικά άρθρα