Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εφόσον το ανοιχτό ΟΑΚΑ αρνηθεί να διεξαχθούν εκεί!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει δώσει ήδη την έγκρισή της να φιλοξενήσει τις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ στη Λεωφόρο, αν δεν είναι θετική η απάντηση για το ΟΑΚΑ.

Μάλιστα η προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας μπάσκετ έχει ήδη προβεί στις σχετικές διαδικασίες ενόψει των κρίσιμων εκλογών, έχοντας καταθέσει το πλάνο για τη διεξαγωγή τους, υπό την προϋπόθεση της αυστηρής τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Για την ακρίβεια, θα υπάρχουν δέκα κάλπες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα μέτρα κατά του κορωνοϊού θα προβλέπουν απόσταση τεσσάρων μέτρων μεταξύ των παραγόντων κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών, με την ταυτόχρονη παρουσία αντισηπτικών, μασκών και λοιπών σχετικών προβλεπομένων.

Επιπλέον, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν κάνει self test και να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην είσοδο του γηπέδου. Η ψηφοφορία θα γίνει με ραντεβού και θα δοθεί προτεραιότητα στα σωματεία που βρίσκονται εκτός Αττικής, ώστε οι εκπρόσωποί τους να ψηφίσουν και να επιστρέψουν στις πόλεις ή στα νησιά όπου εδρεύουν οι ομάδες τους.

Σχετικά άρθρα