Τα πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα είναι σοβαρά και μόνο όσοι αγνοούν την πραγματικότητα δεν το βλέπουν.

Όλο το βάρος έχει πέσει στην Βόρεια Ελλάδα καθώς το σύστημα Υγείας δοκιμάζεται και οι Αρχές φοβούνται μην δούμε εικόνες σαν τον Μπέργκαμο της Ιταλίας, τον περασμένη Μάρτη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά το εμβόλιο δύσκολα θα επιστρέψει η χώρα (αλλά και όλες οι χώρες του κόσμου) σε μια υποτυπώδη κανονικότητα.

Ως εκ τούτου ο Αθλητισμός (με εξαίρεση την Super League 1, την Basket League και τα διεθνή παιχνίδια) θα αργήσουν να ξεκινήσουν και αν γίνει κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί μόνο κάτω από την πίεση των κυβερνητικών στελεχών στους λοιμωξιολόγους οι οποίοι φοβούνται (και καλά κάνουν) ότι κλειστά ή ανοιχτά γυμναστήρια μπορούν να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες.

Την ώρα που η κυβέρνηση επιφέρει το ένα lockdown πίσω από το άλλο, επιβάλλει σκληρά μέτρα και περιορίζει την οικονομική δραστηριότητα είναι οξύμωρο να ακούγονται τέτοιες απόψεις διότι -εκτός των άλλων- στέλνουν λάθος μήνυμα στους πολίτες….

Όσοι ζητούν την επανεκκίνηση του αθλητισμού αγνοούν την σημερινή πραγματικότητα που λέει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να επιβάλει lockdown “ακορντεόν” μέχρι να βγει στην αγορά το εμβόλιο, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Μάρτιο…

Από την στιγμή που η Οικονομία θα ανοίγει για 14 μέρες και θα κλείνει για 20 είναι ουτοπία να πιστεύουμε ότι το lockdown στον Αθλητισμό θα τελειώσει γρήγορα…

Πηγή: iapopsi.gr

Σχετικά άρθρα