Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανέβασε χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος και… τραμπουκίζει φαρμακοποιό.

Ο Αθανάσιος Ζερβουδάκης επιτίθεται φραστικά ατην φαρμακοποιό με αισχρό τρόπο επειδή δεν φοράει μάσκα και γάντια, ενώ της ζητάει να του… αποστειρώσει και τα ρέστα.

Mάλιστα, όταν η φαρμακοποιός ζητά το όνομά του, της απαντά ειρωνικά ότι είναι ο «Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση».

Το Open, στο οποίος ισχυρίστηκε ότι εργάζεται, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί εναντίον του, αναφέροντας: «Χρήστης του κοινωνικού δικτύου Facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.

Είναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».

Μετά τον σάλο, ο φερόμενος δημοσιογράφος κατέβασε το βίντεο και ζήτησε συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE ΠANIKO KAI ΠAΛI ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ #COVID ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. ΜΙΣΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ».

Σχετικά άρθρα