Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης απάντησε, με παρέμβασή του στον Sport FM, στους ισχυρισμούς του Γιώργου Μαυρωτά ότι «μόνο η ΕΟΚ δεν έχει κάνει επίσημο αίτημα για την επανεκκίνηση των προπονήσεων από όλες τις Ομοσπονδίες»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ: «Υπήρξε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που είπαμε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι όταν μας δώσουν εντολή ξεκινάμε τα πρωταθλήματά μας. Υπήρξε συνάντηση με τον ΠΣΑΚ η οποία έχει πραγματοποιηθεί και έχουμε βγάλει από κοινού ένα ζήτημα και έχουμε ζητήσει να δούμε τι θα κάνουμε προς την ΓΓΑ.

Υπάρχει μια επιστολή που ήρθε από τον ΠΣΑΚ, διότι ο κύριος (σ.σ. Μαυρωτάς) απαξιεί να καλέσει την Ομοσπονδία και κάλεσε τον ΠΣΑΚ. Και ζήτησε μέσω του ΠΣΑΚ να ενημερωθεί η Ομοσπονδία. Γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

Πέμπτη βράδυ ενημέρωσε ο ΠΣΑΚ να πάμε στην συνάντηση. Κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει γιατί υπήρξαν προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Υπήρξε προσωπική επικοινωνία του κ. Μαυρωτά με τον Αριστείδη Γολέμη αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας.

Μας κινεί την περιέργεια γιατί βγήκε αυτό το θέμα, όταν η Εθνική ομάδα των γυναικών βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για να αγωνιστεί για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα υπάρξει και άλλη ανακοίνωση από πλευράς της Ομοσπονδίας. Προηγουμένως μίλησα με τον αντιπρόεδρο και μου είπε “καλά δεν πήγα εγώ και μίλησα μαζί του;”».

Σχετικά άρθρα