Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στάθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό που -όπως ισχυρίζεται- έχουμε, ενώ ανακοίνωσε την απόσυρση του από τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δίκη» στο Open, το βράδυ της Δευτέρας (26/4) στάθηκε μεταξύ άλλων στα ηλικιακά όρια που έχουν νομοθετηθεί, ενώ σημείωσε ότι νομίζει πως τελείωσε το πέρασμά του από τον χώρο του αθλητισμού.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό, τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση.

Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση».

Στην ερώτηση αν θα προσφύγει στο ΣτΕ απάντησε: «Όχι, όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τέλειωσε το πέρασμα μου από τον χώρο του αθλητισμού, από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Σχετικά άρθρα