Με επιστολή της στην Euroleague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε τους μετόχους (μεταξύ των οποίων είναι και η ίδια) ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί κανονικά στη διοργάνωση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ρώσο δικηγόρο Αλεξάντερ Ντομπροβίνσκι η «ομάδα του στρατού» μπορεί να πετύχει τον σκοπό της από νομικής άποψης, τονίζοντας πως έχει ακόμη μέχρι και το δικαίωμα να μπλοκάρει τραπεζικούς λογαριασμούς της λίγκας, ώστε να αυξήσει ακόμη περισσότερο την πίεση της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντομπροβίνσκιστο «Match TV»:

«Από νομικής πλευράς, η ΤΣΣΚΑ έχει πιθανότητες, καθώς δεν υπάρχει δικαστήριο που να δικάσει με την κατηγορία: “Δεν θέλουμε τους Ρώσους”. Αλλά, θα πρέπει η δίκη να γίνει σε αμερόληπτο δικαστήριο. Θα πρέπει να παλέψουμε δημόσια για την ΤΣΣΚΑ, καθώς θα κερδίσει το άθλημα.

Πιστεύω ότι η σοβαρή διαφωνία της ΤΣΣΚΑ είναι τα λεφτά. Αυτό είναι το χειρότερο για τη Δύση. Αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι να μπλοκάρει κάποιους λογαριασμούς της Ευρωλίγκας, ώστε να αυξήσει την πίεση. Πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση της ΤΣΣΚΑ, αλλά ποιος θα σταθεί απέναντί της;».

Σχετικά άρθρα