Αυτό που υπογραμμίζεται σε σχετικό σχόλιο από το υφυπουργείου Αθλητισμούν είναι πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με κανέναν, ωστόσο δεν λείπουν οι αιχμές προς την ΕΟΚ για το ότι δεν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει χρήματα για να διοργανώσει το προολυμπιακό τουρνουά.

«Δεν αναγνωρίζουμε στο υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν. Όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια. Πόσα από αυτά είχε -άραγε- εξασφαλίσει η ΕΟΚ, προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία; Από μέρους μας όλα είναι ανοικτά» είναι η θέση του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα