Αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «All Star Basket» παραχώρησε στο παρελθόν ο Αντώνης Φώτσης και, μεταξύ άλλων, ο τότε διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, που συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηλυσιακού, μίλησε για τον Ολυμπιακό , αλλά και για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματά της:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Πάντα όταν ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα, με πλησίαζε και ο Ολυμπιακός. Και θα σου πω ότι ειλικρινά με τιμά αυτό το ενδιαφέρον. Γιατί παρότι ήμουν τόσα χρόνια αντίπαλος, δεν δίστασαν να μου κάνουν πρόταση. Κάθε φορά ξεκαθάριζα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι πρώτα απ’ όλα θα μίλαγα με τον Παναθηναϊκό, γιατί εδώ είναι το σπίτι μου. Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, όπως δεν θέλω να με κοροϊδεύουν. Και θεωρώ ότι πάντα ήμουν έντιμος απέναντί τους».

Για το εάν είχε σκεφτεί να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού:
«Όλα αυτά είναι σχετικά… Το θέμα είναι πως ο Θεός μου τα έφερε πάντα τόσο δεξιά, που δεν χρειάστηκε να μπω ποτέ σε διαδικασίες που δεν ήθελα. Κάθε φορά συμφωνούσαμε με τον Παναθηναϊκό και επέστρεφα σπίτι μου. Δεν ξέρω και θέλω να ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και θα έπρεπε να πάω στον Ολυμπιακό».

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχουν δώσει αμέτρητα χρήματα για να φτιαχτεί αυτή η τεράστια αυτοκρατορία. Όπως φαίνεται η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και η σοβαρότητά τους, περνάει στην επόμενη γενιά. Και μην ξεχνάμε ότι έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό με πράξεις και όχι απλά στα λόγια».

Σχετικά άρθρα