Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης με τον κορωνοϊό και στη Γλυφάδα ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έλαβε τα μέτρα του.

Βλέποντας λοιπόν ότι παιδιά ή και μεγάλοι δεν ήθελαν να μείνουν σπίτι και πήγαν να παίξουν μπάσκετ σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της περιοχής, έδωσε εντολή την Κυριακή (15/3) στα συνεργεία του Δήμου να αφαιρέσουν τη στεφάνη από κάθε μπασκέτα…

«Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι -μικροί αλλά και μεγάλοι- συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι.

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο» ανέφερε έξαλλος σε ανάρτησή του στο facebook o Γ. Παπανικολάου.

Σχετικά άρθρα