Λίγο πριν από την κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα, ο Αριστείδης Γολέμης και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μίλησαν για τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της νέας σεζόν λόγω κορωνοϊού.

«Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Εύχομαι να απαλλαγούμε γρήγορα από αυτό το κακό που ταλαιπωρεί τον κόσμο και να επιστρέψουμε στις συνήθειές μας. Έχουμε ορίσει ημερομηνίες για τα πάντα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτές θα μας δίνουν οδηγίες και εμείς θα ακολουθούμε πιστά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και πάνω από όλα με υγεία» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ δήλωσε: «Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά περισσότερο στην υγεία των ανθρώπων και μας οδηγεί στην ανάγκη να κάνουμε την κλήρωση μέσω διαδικτύου. Η ομοσπονδία θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν θα τις παρακάμψουμε. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους. Εύχομαι να μην υπάρχουν προβλήματα και όποια προκύψουν θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μέσα στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων μας».

Σχετικά άρθρα