Το μέλλον του Ολυμπιακού απασχολεί έντονα τους φίλους της ομάδας, καθώς υπάρχουν ανοιχτά πολύ σημαντικά θέματα, όπως η επιστροφή ή όχι της ομάδας στην Basket League, η αποχώρηση ή η παραμονή των Σπανούλη και Πρίντεζη στην αγωνιστική δράση και η απόκτηση αξιόπιστων ξένων παικτών. Μια ολόκληρη γενιά παικτών φαίνεται ότι κλείνει τον κύκλο της

Σαν σήμερα, πριν από τρία ακριβώς χρόνια, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε επισημάνει σε δηλώσεις του ότι περίμενε αντίδραση από τον Ολυμπιακό στη σειρά των προημιτελικών με τη Ζάλγκιρις, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από το Final-4.

Ο Σέρβος κόουτς είχε συμπληρώσει ότι δεν έκλεισε ο κύκλος της συγκεκριμένης γενιάς, καθώς είχε να δώσει αρκετά στον Ολυμπιακό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, ο «Ντούντα» δήλωσε στον σερβικό Τύπο για τον Ολυμπιακό: «Λυπάμαι για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Όμως δεν νομίζω πως αυτό είναι το τέλος της συγκεκριμένης γενιάς. Έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ο χαρακτήρας και περίμενα να το δω σε έναν από τους δύο αγώνες στο Κάουνας, αλλά όπως φάνηκε η Ζαλγκίρις δεν του το επέτρεψε».

Σχετικά άρθρα