Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να εξασφαλίσει γάλα στα παιδιά του; Τι μπορεί να σκαρφιστεί για να συνεχίσει το ρεσιτάλ αντεπαγγελματικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς; Μέχρι και δικαστική απόφαση αμφισβητεί!

Μέχρι και μήνυμα σε πρώην συνεργάτιδά του -που και σε εκείνη χρωστάει λεφτά- στέλνει, κατηγορώντας την ότι αναδημοσιεύει ποστ που «δεν ισχύει» και «απειλώντας» πως όποιος κάνει αναδημοσίευση θα λάβει εξώδικο! (γελάει και το παρδαλό κατσίκι, αφού το δικαστήριο έκανε δεκτή την  αγωγή μου και αναγνώρισε την οφειλή του προς εμένα).

Όχι μόνο γιατί το δημοσίευμα ισχύει 100%, αλλά γιατί το εξώδικο κοστίζει, δεν είναι στο… τσάμπα, όπως έχει μάθει ο Βαγγέλης Πήχας του Κωνσταντίνου, που συνεχίζει να μην πληρώνει, αλλά συνεχίζει και κανονικότατα να διατηρεί τα «δημοσιογραφικά» του μέσα και φυσικά να έχει 2 αυτοκίνητα, 1 μηχανή και να μισθώνει-συντηρεί δύο χώρους εργασίας!

Αφήστε που με την έκταση που έχει πάρει το θέμα του και με τις τόσες κοινοποιήσεις που έχουν γίνει θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά κι απ’ όσο χρειάζεται για να πληρώσει τα δεδουλευμένα μου!

Τον Αύγουστο του 2019 μάλιστα, υπέγραψε μισθωτήριο σε άλλο χώρο από αυτόν που συνεχίζει να ασκεί τις «τακτικές» του εδώ και τρία χρόνια περίπου, δίνοντας και προκαταβολή 2 μηνιάτικα.

Το deal είχε 3ετή διάρκεια, έληξε άδοξα όμως, αφού πήρε.. πόδι μόλις είχε ολοκληρώσει τη μετακόμιση. Ιδού παρακάτω και μέρος από το συμφωνητικό γιατί άλλο το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ κι άλλο το copy paste…

Τότε είχε λεφτά (και για να δίνει γάλα στα παιδιά του) για να υπογράφει 3ετές μισθωτήριο, όχι όμως για να μου εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μου κι έχοντας ήδη αθετήσει την υπογραφή του σε ιδιωτικό συμφωνητικό αναγνώρισης χρέους. Δείτε παρακάτω:

Ουδέποτε εξόφλησε το ποσό του συμβιβασμού, όπως αναγνωρίζει και η σχετική δικαστική απόφαση. Εδώ ούτε το 1000άρικο που αρχικά μου χρωστούσε από τον Δεκέμβριο του 2017 δεν φιλοτιμήθηκε να πληρώσει. Δείτε και θαυμάστε ξανά την υπογραφή και τον γραφικό χαρακτήρα του!

Α, ξέχασα, 2 μήνες μετά βρεθήκαμε στη μέση του δρόμου και με περισσή περηφάνια έβγαλε να μου δώσει… 50 ευρώ! MEGA-αθλιότητα. Πάλι καλά που δε χρησιμοποίησε μανταλάκι για να μου το πετάξει από το μπαλκόνι, όπως έγινε με άλλο «θύμα» του στο παρελθόν! Όπως MEGA-αθλιότητα είναι να επικαλείται τη μία ότι έχει το ένα παιδάκι του στο νοσοκομείο και την άλλη ότι ο πατέρας του έχει σοβαρό θέμα υγείας και να ακυρώνει προγραμματισμένα ραντεβού για να με πληρώσει.

Αντίθετα, είναι αλήθεια 100% πως από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχουν κινηθεί διαδικασίες εναντίον του και από άλλο «θύμα» του μέσω της Επιθεώρησης Εργασίας Πρέβεζας αυτή τη φορά. Τα αποδεικτικά στοιχεία του ρεπορτάζ κραυγάζουν και τα συμπεράσματα δικά σας:

Προφανώς και μετά από σχεδόν τρία χρόνια αφότου την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια από την «τρύπα» που είχε για γραφείο, μπορούσε να με ξεχρεώσει αλλά δεν ήθελε. Μιλάμε για αστείο ποσό και όχι για 4.000 ευρώ που διαδίδει δεξιά και αριστερά γιατί ξέρει ότι είναι ντροπή και ξεφτίλα να μην πληρώνει 1000 ευρώ αρχικά και σχεδόν άλλα τόσα στη συνέχεια, ενώ έχει βάλει την υπογραφή του, αυτός υποτίθεται φορά παντελόνια ολόκληρος οικογενειάρχης και μάλιστα «επώνυμος», που πασχίζει να εξασφαλίζει το γάλα στα παιδιά του (και καλά κάνει, αλλά όχι χωρίς να πληρώνει τους εργαζομένους του).

Και εφημερίδα έβγαλε πέρσι κατά την περίοδο των εκλογών που διατηρεί ακόμα, ενώ προεκλογικά, όπως έγραψε και συμπολίτης της Πρέβεζας, «αυτός που με τις επικοινωνιακές του ικανότητες, θα έβγαζε δήμαρχο στις πρόσφατες εκλογές, συμπαθή συμπολίτη μας; (σ.σ. ζει ο βασιλιάς Έλβις;)».

Και site καινούριο έφτιαξε και τα περιοδικά έντυπα για την Ήπειρο συνέχιζε να εκδίδει. Αλλά για να πληρώσει τα χρέη του προς σε ’μένα… μπααααα(κόλας του χρειάστηκε).

Καλά λένε ότι από τον κορωνοϊό μπορεί να γλυτώσουμε, από το ψέμα και την υποκρισία όχι! Μήπως και όλα τα παρόντα ντοκουμέντα είναι τίποτα προϊόν φαντασίας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Μήπως το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας έχει κανένα βίτσιο να βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του «δεν έχω να πληρώσω, αλλά είμαι εκδότης, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός» Βαγγέλη Πήχα; Ε, στην περίπτωσή του «και οι τυφλοί είδαν»!

Επί της ουσίας, για να δούμε τώρα πώς ο Βαγγέλης Πήχας αποκτά κέρδη από τις οικονομικές του δραστηριότητες και συνεχίζει να συντηρεί τα «δημοσιογραφικά» του μέσα, τα 2 αυτοκίνητα, τη 1 μηχανή (το ξύλινο ποδήλατο το παραβλέπω) και φυσικά να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές, ενοίκια, τέλη επιτηδεύματος, τον ηχολήπτη του, Φώτη Ρόκκο, και να πίνει καφέδες σε (αυστηρά) γυάλινο ποτήρι. Η απορία δεν είναι μονάχα δική μου, αλλά πολλών και κυρίως εκείνων που έχουν φάει «πιστόλι» απ’ αυτόν!

Ρε πατριώτη, όταν το 2003 έβγαζες selfie με τον Αλ Πατσίνο, επηρεάστηκες και το έβαλες αμέτι μουχαμέτι να κερδίσεις το Όσκαρ υποκρισίας; Τι; Σε έπιασε λόξυγγας που πρέπει να πλερώσεις (για να στο πω και στα «αρτινά» να το καταλάβεις); Ο «Νονός» Βαγγελάκη! Ο «Νονός»!