Το διαζύγιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κώστα Σλούκα σχολίασε ο Έρικ ΜακΚόλουμ στο τελευταίο «Urbonus» podcast της ιστοσελίδας «Basketnews.com»

«Σχετικά με τον Ολυμπιακό, σκέφτομαι την περίπτωση Σπανούλη. Ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας θρύλος. Όταν τον κράτησε πολύ στο τέλος της καριέρας του, δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν σκιά του εαυτού του. Δεν μπορούσε να παίξει καλά. Έπαιζε ένα παιχνίδι την εβδομάδα για να διατηρήσει το σώμα του. Φαινόταν η ηλικία του και η απόδοσή του άρχισε να πέφτει. Η νοοτροπία του όμως ήταν η ίδια. Ήθελε την μπάλα στα χέρια του, ήθελε οι επιθέσεις να περνούν από εκείνον και ήθελε να παίρνει τα λεπτά του.

Ο Ολυμπιακός απέφυγε μια αντίστοιχη κατάσταση, τώρα που ο Σλούκας αρχίζει να μεγαλώνει. Δεν λέω ότι είναι γέρος ή ότι δεν θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο. Θα το δούμε. Μόνο εκείνος ξέρει πώς προετοιμάζεται και ο θεός ξέρει πώς το σώμα του θα εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια.

Τους πήρε τρία χρόνια να συνέλθουν. Αυτό το πράγμα απέφυγαν. Γιατί αυτό θα γινόταν εάν ο Σλούκας υπέγραφε τριετές συμβόλαιο» υποστήριξε Ο βετεράνος γκαρντ.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα