Το ημερολόγιο έγραφε 20 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν ο Ολυμπιακός γέμιζε το ΣΕΦ για να τιμήσει τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή την απόσυρσή του από τους πάγκους.

Το φαληρικό στάδιο γέμισε τόσο από φιλάθλους του Ολυμπιακού προκειμένου να πουν το δικό τους «αντίο» στον «Ντούντα», όσο και από τεράστιες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Ο φιλικός αυτός αγώνας είχε βρει αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό του τότε προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου με ένα σύνολο σπουδαίων εν ενεργεία και παλαίμαχων αθλητών που είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του τεράστιου Σέρβου προπονητή.

Θοδωρής Παπαλουκάς, Νέναντ Κρστιτς, Κώστας Σλούκας, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιούρι Σντοβτς, Τζόρντι Μπερτομέου μέχρι και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν μερικές από τις σπουδαίες προσωπικότητες που έδωσαν το «παρών», ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν ονόματα που είχαν συνδεθεί με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό όπως οι Δημήτρης Ιτούδης, Αντώνης Φώτσης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σάσα Τζόρτζεβιτς και φυσικά ο σπουδαίος Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας άνθρωπος του Ίβκοβιτς και κουμπάρος του.

Σχετικά άρθρα