Το Ευρωμπάσκετ του 1999 ήταν… εφιαλτικό για την Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά στη «χρυσή εποχή» του ελληνικού μπάσκετ έκανε 0/3 στη φάση των ομίλων και κατέλαβε την τελευταία θέση της διοργάνωσης, με την κριτική από τα ΜΜΕ να είναι έντονη μετά τις διαδοχικές ήττες από Γερμανία, Τσεχία και Λιθουανία.

Ο τότε Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Πετρόπουλος ανέλαβε την ευθύνη της τραγικής πορείας, ενώ μια από τις… παλιοσειρές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γιώργος Σιγάλας, «ξέσπασε», τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θα… επιτρέψουν με την απόδοσή τους να υπάρξει νέα παταγώδης αποτυχία για να «κράξουν» τα Μέσα της εποχής.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του έντονα φορτισμένου «Ράμπο»: «Εγώ ένα έχω να πω. Είμαστε ένας λαός που ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα και κυρίως μιλάει ή γράφει, χωρίς να σκεφτεί και… σκεφτόμαστε αργότερα. Προτρέχουμε με λίγα λόγια! Εγώ έχω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που σήμερα μας ξανακάναν μάγκες μέσα από τα πρωτοσέλιδά τους, αλλά με άσχημα σχόλια αυτή τη φορά. Παιδιά βγάλτε όση χολή έχετε τώρα γιατί δε θα σας δοθεί ξανά η ευκαιρία»!

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα