Όταν δύο θρύλοι συναντιούνται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από εκπληκτικό! Το «πάντρεμα» του μπάσκετ με τη μουσική δεν είναι κάτι σπάνιο, όταν όμως μιλάμε για τους κορυφαίος… Μιχαλάκηδες όλων των εποχών στο είδος τους, ε, αυτό δεν μπορεί παρά να διαθέτει ονοματεπώνυμο: «Jam»!

Το πασίγνωστο τραγούδι συμπλήρωσε 28 χρόνια, όσα δηλαδή πέρασαν και από το πρώτο πρωτάθλημα της αυτοκρατορίας των Σικάγο Μπουλς. Το story προφανές, αλλά απολαυστικά ερμηνευμένο από τους δύο πρωταγωνιστές: Ο Μάικλ Τζόρνταν μαθαίνει μπάσκετ στον Μάικλ Τζάκσον και ο δεύτερος προσπαθεί να μάθει χορό στον έτερο «MJ»!

Ο αείμνηστος Τζάκσον αποδεικνύεται… καλύτερος μαθητής από τον Τζόρνταν, πετυχαίνει καλάθια απίστευτου βαθμού δυσκολίας (σ.σ. με τη βοήθεια των ειδικών εφέ φυσικά), ενώ ο «Air» μάταια επιχειρεί να κουνήσει τα πόδια του με τον -ομολογουμένως μοναδικό- τρόπο που το έκανε ο θρύλος της ποπ!

JAM

Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το παρακάτω βίντεο με παρασκήνια από τη δημιουργία του βίντεο κλιπ του «Jam», που σημειωτέον συμπεριλήφθηκε στο φιλμάκι «Untouchabulls», με το οποίο οι Μπουλς προμόταραν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Σχετικά άρθρα