Για την επεισοδιακή αποχώρηση του Χριστόδουλου Καράβολα από το Αιγάλεω πήρε θέση ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ τοποθετήθηκε και ο προπονητής Κώστας Σορώτος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πολύπειρος άσος του Αμαρουσίου:

“Διάβασα κάτι και θέλω να πω το εξής….Τσακώθηκα μαζί του 100 φορές…Πήγαμε να παίξουμε μπουνιές, αλλά ανεβήκαμε κατηγορία και έμεινε η χαρά και η τρέλα όλης της χρονιάς…Εσείς εκεί στο Διαγόρα που γίνατε Αιγάλεω το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να φάτε αυτόν που έβαζε πλάτη όταν το Αιγάλεω χαροπάλευε???

Εσείς στο Αιγάλεω αυτό είναι το ευχαριστώ στον Χριστόδουλο για ό,τι έχει κάνει??? Και δεν μιλάω για τον κόσμο γιατί σίγουρα ξέρει να εκτιμάει…Μέγα λάθος…σίγουρα ο καθένας θα τραβήξει το δρόμου του και ό,τι είναι θα το γράψει η ιστορία…Αυτά…συγχαρητήρια…”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σορώτος ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο του Αιγάλεω έγραψε τα εξής:

Αναλυτικά έγραψε:

«Επειδή μπήκα σε μια διένεξη την οποία ούτε επεδίωξα ούτε θέλησα και στο κάτω κάτω ούτε μπορώ να έχω λόγο θα πω 2 πράγματα επιγραμματικά και θα παρακαλέσω να με αφήσετε απέξω από πράγματα που ούτε θέλω ούτε έχω το δικαίωμα να είμαι μέσα.
1) Με τον Χριστόδουλο ,ίσως πριν τη συνεργασία μας, μας χωρίζανε αρκετά πράγματα. Συνεργαστήκαμε άψογα, με σεβάστηκε και νομίζω ότι έχει την άποψη ότι και εγώ τον σεβάστηκα και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για την προσφορά του στο Αιγάλεω νομίζω ότι είμαι ο τελευταίος που μπορεί να την αμφισβητήσω.
2) Την ίδια άποψη έχω και για την συνεργασία μου με την διοίκηση της ομάδας. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε στο οικονομικό κομμάτι ούτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα. Συνεργαστήκαμε άψογα. Τώρα αν υπάρχει άλλο πρόβλημα σε σχέση με τα παιδιά, δεν το ξέρω, δεν είναι της αρμοδιότητας μου. Επίσης δεν μπορώ να μιλήσω εγώ στους ανθρώπους αυτούς για το Αιγάλεω. Θα ήταν ασεβές από μέρους μου.
3) Ένα παράπονο υπάρχει για το φινάλε αλλά αυτά συμβαίνουν στις ομάδες πάμε παρακάτω και αυτό δεν διαγράφει όλα τα παραπάνω.
4) Με την παράκληση να μην είμαι μέρος των διενέξεων να ευχηθώ στο Αιγάλεω τα καλύτερα στη συνέχεια. Ειλικρινά σας συμπάθησα όλους και ένιωσα την αγάπη σας και την τρέλα σας για αυτή την ομάδα. Καλή δύναμη».

Σχετικά άρθρα