Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» μετά την κατάκτηση του τέταρτου Ευρωπαϊκού το 2007 και απάντησαν σε ορισμένες «καυτές» ερωτήσεις αναφορικά με το διάστημα της παρουσίας τους στον Παναθηναϊκό.

Μία από τις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησαν τότε είχε να κάνει με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο «Ξανθός» ήθελε πολύ να εργαστεί στον Παναθηναϊκό, όμως δίστασε να τον φέρει τότε, αντίθετα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο που πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ακούστε ποιο ήταν το δικό μου σκεπτικό. Ενώ είχαμε φοβερή ομάδα με τον Γκάλη, τον Βράνκοβιτς, τον Κόμαζετς και τον Βολκόφ, το πρωτάθλημα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός με τον Σταμάτη, τον Ελληνιάδη και τον Καμπούρη. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Το μυαλό μου πήγαινε σε πολλές λύσεις και το κυριότερο, ότι αυτός ο προπονητής κατάφερνε κι έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Τότε είπα, αφού καταφέρνει τα πρωταθλήματα, γιατί να είναι σε μία αντίπαλη ομάδα και να μην είναι στον Παναθηναϊκό» είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Σχετικά άρθρα