Καλεσμένος στην εκπομπή «Pick ΄n Roll» του OTE TV ήταν στο παρελθόν ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα μεταξύ των οποίων και στην πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς και στο όνειρο του ΝΒΑ που ποτέ δε κυνήγησε.

Ας θυμηθούμε όσα είχε πει (Ιούλιος 2015):

Για τον Ολυμπιακό και τον Ιωαννίδη: «Είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε στην συμφωνία. Είπα στον κ. Κόκκαλη ότι θέλω να πάω στον Ολυμπιακό. Είχα συμφωνήσει από τον Μάιο, αλλά μέχρι την τελευταία μέρα του Αυγούστου δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο και έμεινα στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα είχε πάρει και ο Ιωαννίδης κανένα Ευρωπαϊκό αν είχα πάει στον Ολυμπιακό. Τσιγάρα καπνίζαμε. Δεν ήμασταν τίποτα χασικλήδες. Από την στιγμή που είσαι εντάξει στο γήπεδο, τι σημασία έχει αν καβαλάς μηχανή ή το ένα ή το άλλο».

Για την επιλογή του να μην πάει στις ΗΠΑ: «Έκανα πάρα πολλά λάθη. Δεν πήγα στην Αμερική, ενώ μου είχαν στείλει συμβόλαιο. Δεν τους το υπέγραψα. Το έχω, το κοιτάω και λέω τι λάθη έχω κάνει. Δεν με βοήθησαν και από την Ελλάδα να φύγω. Δεν ήξερα και καλά αγγλικά. Έκανα πολλές λανθασμένες κινήσεις στην καριέρα μου. Ήταν μεγάλο λάθος που δεν έκανα αυτό το άλμα. Το φοβήθηκα. Ήμουν… κολλημένος με την οικογένεια. Αυτά όμως, τα βλέπεις αργότερα».

Σχετικά άρθρα